9 Ekim 2013 Çarşamba

Bir Zamanlar Cine5 Şifreliyken...

Share it Please
Ortaokuldayken "Lolita" diye bi film gelmişti sinemalara.Erotik tarzı bi filmdi bu.Zaten bilen bilir neyse...Bi arkadaşımla okuldan kaçtık bu filmi izlemeye gittik.Bi baktık salonda bi biz varız,bide üç tane izbandut gibi adamlar var.Kocamanlar ama böyle...
Bunları görünce ben tabi arkadaşa:
-Oğlum napcaaz kesin filmin ortasında azıp skcek bunlar bizi...
-Yapmazlar oğlum lan...Yapmazlar dimi.hı ?

gibi bi muhabbet geçti :) Çıksak mı filmden çıkmasak mı ? araasında kaldık tabi.Eee o kadar okuldan kaçıp filme para vermişiz izleyelim dedik napalım.Filmin ortalarına doğru bi baktık adamlardan biri tam arkamızadaki koltuğa geçti.

-Oğlum koluma bişey damladı lan...Bişey damladı.Oğlum ıslak lan...
-Hassktirrr.Kaçaklım oğlum.Uzayalım burdan...

Valla arkadaş artık yalan mı söyledi bilmiyorum ama direk koşa koşa uzadık ordan :) Sinemadaki yegane erotik film tecrübem de budur işte...Zaten korkmamızın sebebide daha önce kulağımıza gelen şeylerdi...Şöyle muhabbetler duyardık hep :) - Abi adam yanıma oturdu,fermuarımı açtı.Benimkini avuçladı resmen yaa..-Hadi lan ciddimisin.-Valla be oğlummm bak.-Ohaaa sonra naptıı ? - Bişey yapmadı kaçtım sonra ben... gibi kolpa muhabbetler dönüyordu.Sende o zamanlar zaten keriz dönemindesin hemen inanıyosun.İnanmak istiyosun :)

Ergenlikteki bi insan için bunlar tabi çok çok acayip şeyler,aradan geçen yıllarla birlikte neler neler duyacaksın ama o an yeni yeni uyanıyosun mevzuya.Sokaktaki insanlara başka gözlerle  bakmalar falan ...

Mahalleden arkadaşla oturuyoz mesela bi yerde insanlar geçiyo.Biz aramızda onlar hakkında eleştiri yapıyoruz böyle çok komik aslında şimdi düşününce :) ...

-Bunların hepsi sevişiyo mu şimidi?
-Çatır çatır hemde oğlum...
-Oğlum adam lan bunlar baksana.Bildiğin kocaman adam,kadın falan.Nasıl olur ya nasıl...

Eskiden "Cine5"in görüntüsü şifreli olsa da sesini duyabiliyodun.Sonradan sesinide şifrelediler enteresan bi ses çıkıyodu böyle vıcık vıcık :) anlamaya çalışıosun bide.Saat 12'den sonra gece erotik filmler çıkıyodu.Pat hemen şifre giriyo karıncalı karıncalı izliyodum bide.Görüntüyü çözmeye çalışıosun falan böyle :) Ama olsun insanın hayal gücünü geliştiriyodu.Gördüğün görüntüyle senin kafandaki görüntü bir olmadığı için :)

Aaaa dur ne geldi aklıma.14-15 Yaşlarında gece Cine5 izliyodum.Birden annem girdi içeri daldı.Hemen kanalı değiştirdim :)
-Napıyosun oğlum bu saatte.
...Ve o panikle şöyle salak bişey söyledim.Uuu...Uyuyodum... :)
Sonrada toparlamaya çalıştım ama iyice sıçtım...
-Ne uyuması be anne,şaka yaptım,Star'da bi macera filmi var da onu izliyodum işte...Gel sende izle bak çok şahanne valla bak.
Bi kere bu gibi durumlarda kesinlikle abartılı davranmamak gerekiyo.Hem niye filmin türünü belirtiyosun.Macera filmiymiş.Annen keriz mi de anlamasın ? :)

Eee şimdi internet var artık.Erotik merotikte kalmadı.Direk canlı canlı şifresiz izliyosun.Hatta ve hatta HD olanları bile çıkmış.Şimdi diceksin hala izliyomusun yoksa diye...Yok be arkadaşlardan duyuyorum falan diyomuşum :) Arada can sıkıntısından bakıyorum :P :P
Böyle bi anı geldi aklıma yazayım dedim... :) Baş Baş...

1 yorum:

  1. Nerde o eski günler diyemeyeceğim bir konu.. Ama cine5 in bayramlarda şifresiz film yayını ve 12 den sonraki başlarda sessiz, sonra karıncalı, daha sonrada hepten izlenmez hale gelen erotik yayınlarını hatırlamamak elde değil.
    Cine5 erotik üyeliği alan varmıydı hep merak etmişimdir. biz neden mi almadık bilmem karıncalı daha bi tahrikkar oluyordu sanki. :)

    YanıtlaSil

Tüm Hakları Saklıdır Tasarım | Yekeke Yeke